Input your search keywords and press Enter.

Dubrovnik spektakularnim vatrometom, uz pjesmu i ples ušao u novu 2022. godinu

Dubrovnik je novu godinu dočekao u slavljeničkoj atmosferi koju su priredili vodeći domaći bendovi Vatra i Silente uz spektakularan vatromet točno u ponoć nakon kojeg je uslijedila čestitka dubrovačkog gradonačelnika Mata Frankovića.

Na jednoj od najljepših ulica na svijetu, ispraćena je stara te dočekana nova 2022. godina, a mnoštvo ljudi koje se okupilo, uz pjesmu i ples, uživalo je u dobroj svirci i izvrsnoj atmosferi za koju je prije ponoći bila zadužena virovitička grupa Vatra, dok jesvoje sugrađane i ostale goste nakon ponoći, zabavljao dubrovačkibend Silente.

Točno u ponoć nebo iznad Grada ispunio je prekrasan vatromet nakon kojeg se tradicionalno uz skladbu La musica di notte zaplesao i prvi valcer.

Sinoćnji doček Nove godine ujedno je i vrhunac prigodnogprograma 8. Dubrovačkog zimskog festivala kojeg su u izazovnim uvjetima organizirali Grad Dubrovnik, Turistička zajednica grada Dubrovnika i Dubrovačke ljetne igre.

Novogodišnji festivalski program nastavlja se danas, 1. siječnja u 19 sati u hotelu Rixos Premium Dubrovnik, gdje će Dubrovački simfonijski orkestar pod ravnanjem maestra MarcaTarduea uz solistice Maju GrgićLuciju Pećar Končić Tanju Ruždjak izvesti najljepše valcere i polke izrepertoara obitelji Strauss u sklopu njihovog tradicionalnog novogodišnjeg koncerta, dok će na Stradunu u 20 sati zapjevati jedna od najpopularnijih hrvatskih klapa – klapa Rišpet.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)