Input your search keywords and press Enter.

Dubrovnik predstavljen u Sarajevu i Mostaru

U suradnji TZ grada Dubrovnika i gradske uprave grada – prijatelja Sarajeva, u subotu 26. studenog u jednom od poznatih trgovačkih centara u središtu bosanskog glavnog grada upriličeno je predstavljanje zimske ponude Dubrovnika i Dubrovačkog zimskog festivala, a u nedjelju 27. studenog predstavljanje je organizirano u Mostaru.

Na štandu postavljenom u središtu trgovačkog centra u Sarajevu informatorice TZ grada Dubrovnika Paula Kovač i Darija Dražeta, te Božo Burić podijelili su informativne materijale i upoznale posjetitelje s atraktivnom ponudom Dubrovnika tijekom zime.

Poseban naglasak bio je na predstavljanju “Dubrovačkog zimskog festivala” i svih programa koje sadrži ovaj festival – Advent u Gradu, Dječji zimski festival Orlandino, Doček Nove godine, te Festa Svetog Vlaha i Dubrovački karnevo. Predstavljene su i posebne ponude otvorenih dubrovačkih hotela, a promovirana je i dubrovačka kartica.

U okviru posjete Sarajevu Siniša Žakula , voditelj za promociju i on line strategiju u TZ grada Dubrovnika sudjelovao je u emisiji jednoj od najslušanijih radio postaja Bosne i Hercegovine Radio RSG, na kojemu je u tijeku i promotivna kampanja dubrovačke zimske ponude.

U Mostaru je štand bio postavljen u nedjelju 27. studenog u trgovačkom centru Mepas Mall, a promotivni materijali Dubrovnika također su izazvali veliku pozornost posjetitelja.

Tradicionalno, državljani Bosne i Hercegovine tijekom zime rado posjećuju Dubrovnik, te su organizirana predstavljanja bila doprinos promociji u susjednoj Bosni i Hercegovini za dolazak u naš grad koji uz toplu i blagu klimu zimi nudi zaista atraktivne sadržaje.

Jelka Tepšić, voditeljica Odjela za komunikacije, TZ grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)