Input your search keywords and press Enter.

Dubrovnik okuplja 1000 stručnjaka iz područja akvakulture

Najveća europska manifestacija u akvakulturi Aquaculture Europe 2017 održat će se od 17. do 20. listopada u Dubrovniku s više od 1000 sudionika iz cijeloga svijeta.

Tema AE2017 jesuradnja za rast, a događaj obuhvaća znanstvenu konferenciju s plenarnim i dvadesetakparalelnih tehničkih sastanaka s više od 300 predavanja.

Uz trgovinsku izložbu proizvoda i usluga u akvakulturi, na kojoj će se predstaviti i domaćetvrtke Cromaris i Kali tuna, održat će se i razni industrijski forumi, među kojima su i forum ouzgoju kamenica, forum od uzgoju tune te forum o suradnji na Mediteranu.
U sklopu četverodnevne manifestacije HGK će predstaviti projekt Riba Hrvatske – Jedi štovrijedi
1 koji se financira sredstvima Europskoga fonda za pomorstvo i ribarstvo, čiji je ciljpovećanje prodaje i potrošnje domaće ribe i izgradnja/podizanje kulture konzumacije ribe uHrvatskoj.

Manifestaciju će otvoriti ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, potpredsjednik HGK zapoljoprivredu, šumarstvo i ribarstvo Ivan Škorić i dubrovačko-neretvanski župan NikolaDobroslavić.
„Ovakva manifestacija omogućuje dvosmjernu razmjenu znanja i promicanje hrvatskeakvakulture, značajne proizvodne grane, posebice u ruralnim područjima“, rekao je uočiAE2017 potpredsjednik HGK za poljoprivredu, šumarstvo i ribarstvo Ivan Škorić.

ŽK Dubrovnik

Aquaculture Europe 2017 – program

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)