Input your search keywords and press Enter.

Dubrovnik na sajmu JATA u Japanu

Turistički sajam JATA Tourism EXPO, koji se održava od 24. do 27. rujna, izvrsna je prilika za predstavljanje turističke ponude Hrvatske.

Na zajedničkom štandu predstavile su se TZ Dubrovačko – neretvanske i TZ grada Dubrovnika, na tržištu koje je za našu regiju izuzetno zanimjivo posebno jer japanski turisti dolaze kroz čitavu godinu. Uz štand TZ –a na sajmu u Japanu su i predstavnici dubrovačkih agencija.

Ove se godine očekuje da će sajam posjetiti oko 150 tisuća posjetitelja, uključujući 40 tisuća profesionalaca iz cijeloga svijeta , naime na sajmu se predstavlja više od stotinu svjetskih zemalja i regija, što sajam stavlja u red najatraktivnijih i najproduktivnijih sajmova ove vrste na svijetu.

Interes za Dubrovnik u Japanu je neupitan, tako je na štandu TZ Dubrovačko – neretvanske županije i TZ grada Dubrovnika uvijek dosta zainteresiranih posjetitelja, kako za putovanja, tako i za poslovne kontakte.

Dubrovnik je do 24. rujna posjetilo 27424 japanskih turista, koji su ostvarili 53902 noćenja, što je na razini ostvarenja iz istog razdoblja 2014. Godine.

Jelka Tepšić, TZ grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.