Input your search keywords and press Enter.

Dubrovnik na Danima hrvatskog turizma prograšen najboljom City break destinacijom

Dubrovnik je proglašen najboljom „City Break“ destinacijom u Bolu na Braču gdje su jučer započeli Dani hrvatskog turizma 2016.

Nagrađeno je ukupno sedam hotela iz grada Dubrovnika, hotel Villa Dubrovnik zavrijedio je čak dvije prve nagrade, a dvoje dubrovačkih djelatnika proglašeno je najboljima. Čestitamo svim dobitnicima, pojedincima i tvrtkama na ovim vrijednim priznanjima!

Na sinoćnjoj svečanosti dodijeljene su nagrade i priznanja Hrvatske turističke zajednice, Ministarstva turizma i Hrvatske gospodarske komore u kategorijama za destinacije godine, održivi turizam, atrakcije godine, nagrade poslovnom sektoru (Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku), te ljude u turizmu (Čovjek – ključ uspjeha u turizmu; godišnja nagrada „Anton Štifanić“) i nagrade za tri najbolja projekta srednjim strukovnim i umjetničkim školama. Dubrovnik je dobio nagradu kao najbolja City Break destinacija, uz ostale zaista brojne nagrade i priznanja.

U kategoriji ‘City Break’ destinacij, ispred Zagreba i Splita, a naša susjedna općina – Konavle , najuspješnije je odredište ruralnog turizma. U Dubrovnik je pošlo i više nagrada u kategoriji ‘Čovjek – ključ uspjeha’, pa je tako nagradu za djelatnika godine dobila Katija Zvone-Krmek iz hotelske kuće ALH kao najbolja djelatnica prodaje i marketinga u turizmu te Mateo Gverović iz kompanije Valamar Riviera kao najbolji kuhar.

Dubrovački hoteli zavrijedili su najveći broj nagrada u kategoriji ‘Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku’ što je još jedna potvrda visokoj kvaliteti hotelskog smještaja u našem gradu. Valamar Lacroma najbolji je kongresni hotel u Hrvatskoj, najbolji odmorišni hotel s 5 zvjezdica jest Hotel Dubrovnik Palace, dok je najbolji odmorišni hotel kategorije 4* Hotel Neptun, a u istoj kategoriji treće mjesto pripalo je hotelu Valamar Argosy. Najbolji wellness hotel u Hrvatskoj opet je jedan dubrovački hotel – Valamar Dubrovnik President, najbolji mali obiteljski hotel jest Boutique hotel Pucic Palace, a čak dvije nagrade pripale su hotelu Villa Dubrovnik koja je najbolji jedinstveni lluksuzni hotel i najbolji luksuzni hotel u Hrvatskoj.

ACI marini Komolac pripala je opet ove godine nagrada u kategoriji Najbolje marina srednje veličine i to treće mjesto.

Turistička zajednica grada Dubrovnika čestita svim nagrađenima – pojedincima i tvrtkama na ovim prestižnim priznanjima i zaista brojnim nagradama, posebno nagradi za najbolju „City Break“ destinaciju.

Jelka Tepšić, voditeljica Odjela za komunikacijske taktike, TZ grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)