Input your search keywords and press Enter.

Dubrovnik je šampion turizma 2016.

Dubrovnik je šampion hrvatskog turizma 2016. godine, kao i najbolja City Break destinacija, dok su dubrovački hoteli osvajanjem zaista vrlo brojnih nagrada dokazali visoku kvalitetu ovog segmenta ponude, posebno Villa Dubrovnik koja je proglašena hotelom godine.

Priznanje je u ime grada Dubrovnika od ministra turizma RH Gari Capellija primio Vlaho Margaretić, pročelnik Ureda za poduzetništvo, turizam i more. Ovo je druga šampionska titula Dubrovniku u 2016. ,podjsetimo „Večernji list“ također je proglasio naš grad turističkim šampionom. Svim turističkim djelatnicima i svim stanovnicima Dubrovnika čestitamo na ovoj prestižnoj tituli !

U sklopu tradicionalne turističke manifestacije Dani hrvatskog turizma, sinoć su na svečanosti u Bolu na Braču dodijeljene turističke nagrade za najbolje od najboljih u turizmu, i to u sljedećim kategorijama: Kulturna turistička atrakcija godine, Turistički događaj godine, Inovacija u turizmu godine, Restoran godine, Turistička agencija godine, Marina godine, Kamp godine, Hotel godine, Osoba godine – nagrada „Anton Štifanić“ za životno djelo, Turistička destinacija godine.

Dubrovnik je proglašen šampionom hrvatskog turizma 2016. godine, te najboljom City Break destinacijom, dok su dubrovački hoteli osvajanjem zaista vrlo brojnih nagrada dokazali visoku kvalitetu ovog segmenta ponude, posebno Villa Dubrovnik koja je proglašena i hotelom godine. Priznanje je u ime grada Dubrovnika od ministra turizma RH Gari Capellija primio Vlaho Margaretić, pročelnik Ureda za poduzetništvo, turizam i more. Podsjetimo , ovo je druga titula šampiona turizma Dubronviku , jer ga je i „Večernji list“ ovjenčao takvim priznanjem.

Svim turističkim djelatnicima i svim stanovnicima Dubrovnika čestitamo na ovoj prestižnoj tituli!

 

Top 10 hrvatskog turizma: ( izvor www.mint.hr)

Šampion hrvatskog turizma: GRAD DUBROVNIK

Hrvatska turistička nagrada za životno djelo: Selimir Ognjenović

Turistički događaj godine: ADVENT U ZAGREBU

Kulturna atrakcija godine: TVRĐAVA BARONE, ŠIBENIK

Inovacija godine: PROJEKT APOKSIOMEN NA OTOKU VITALNOSTI

Hotel godine: VILLA DUBROVNIK, DUBROVNIK

Kamp godine: NATURISTIČKI KAMP VALALTA, ROVINJ

Restoran godine: RESTORAN BEVANDA, OPATIJA

Marina godine: MARINA FRAPA, ROGOZNICA

DMK putnička agencija godine: KATARINA LINE, OPATIJA

 

Jelka Tepšić, voditeljica Odjela za komunikacijske taktike, TZ grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *