Input your search keywords and press Enter.

Dubrovnik i kružna putovanja: TZ grada Dubrovnika na sajmu SEATRADE Cruise Global Miami

U suradnji s Lučkom upravom Dubrovnik, Turistička zajednica grada Dubrovnika sudjeluje na najvećem svjetskom sajmu za kružna putovanja „Seatrade Cruise Global „ koji se održava u SAD-u, gradu Miami od 14. do 17. ožujka u Fort Lauderdale Broward County Convention Centru.

Riječ je o zajedničkom nastupu pet hrvatskih luka objedinjenih nazivom „Croatian Cruise Ports“, a to su Dubrovnik, Rijeka, Zadar, Šibenik i Split. Radi se o udruženom  zajednickom nastupu na cruise sajmovima, na kojima  uz predstavnike luka i lučkih uprava, sudjeluju TZ Dubrovnika i TZ Kvarnera, te predstavnici agencija koje se bave kružnim putovanjima.

Već više od 30 godina , Seatrade Cruise Global je vodeća međunarodna izložba i konferencija industrije krstarenja i okuplja kupce i dobavljače , te služi za upoznavanje, inovacije i edukacije, jer se uz sajamski usporedno odvija i  konferencijski program. Sajam okuplja profesionalce u cruise industriji, od cruise kompanija, organizatore kružnih putovanja i „retailere“,odnosno podavače paket aranžmana kružnih putovanja, a svima njima destinacije se predstavljaju na svojim štandovima.

Pozdrav EPK _Miami

TZ grada Dubrovnika na sajmu „Seatrade Curise Global“ predstavlja direktorica Romana Vlašić.

Jelka Tepšić, TZ grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.