Input your search keywords and press Enter.

Dubrovnik- Europska prijestolnica kulture 2020.

Izvješeće sa interaktivne radionice u Eko centru, Mokošica na temu Dubrovnik-Europska prijestolnica kulture 2020:

Na prijedlog Grada Dubrovnika i naši mladi ekoaktivisti Eko Omblići & Zeleno Sunce (Green Sun) imaju čast biti aktivnim dionicima sa svojim kulturnim projektima („Mokošica ne budi Trnoružica“,“ Festival djece i mladih „Omblini slavuji“, „Rasplesana Mokošica u noći mladog Mjeseca, „Reci yes i dođi na ples „Noć bajki u Eko parku“, „Noć bajki na ribnjaku Parka Gradac“, „Modna revija mladih Mokošice“ „ Moje kulturno ljeto na rijeci Ombli, „Koncert na izvoru Omble uz bal vila i vilenjaka“ „River Ombla forever“) u kandidaturi našega Grada 2020 u Europsku prijestolnicu kulture.

Naši mladi ekaoktivisti Eko Omblići & Zeleno Sunce (Green Sun) su prošlu nedjelju na svoj interaktivnoj radionici u Eko centru u Mokošici pokazali izvanredno znanje u svezi kandidiranja našega Grada Dubrovnika za Europsku prijestolnicu 2020. Posebno ih veseli što će drugi grad uz Dubrovnik 2020 biti iz Irske jer svima se sviđa ta lijepa zemlja prepuna prekrasnih zelenih pejsaža.
Na kraju interaktivne radionice svi su se složili da naš lijepi povijesno – kulturni Grad zaslužuje osvojiti titulu Europske prijestolnice za kulturu 2020. i što će i oni sudjelovati u kulturnom programu EPK.

Ml.tajnica: Mihaela Pavlina
Predsjdnica: Jadranka Šimunović