Input your search keywords and press Enter.

Dubrovkinja na čelu Udruge poslovnih žena KRUG

Na godišnjoj  Skupštini Hrvatske udruge poslovnih žena – Krug, održanoj  17. studenoga na Veleučilištu Par u Rijeci, za predsjednicu na dvogodišnje razdoblje izabrana je Sanja Putica, članica dubrovačkog ogranka Udruge Krug. Za njenu zamjenicu izabrana je Zorana Ivić, članica Ogranka Šibenik, koja je obnašala dužnost predsjednice u prethodnom mandatu.

Putica se zahvalila na trudu i radu dosadašnjoj predsjednici Zorani Ivić i potpredsjednici Sanji Gligić Rubes te istakla da će nastaviti svojim zalaganjem okupljati članice kroz razne oblike formalnog i neformalnog rada, povezivanjem s drugim srodnim članstvima i generalno osnaživati žene u svakoj prigodi. Poseban fokus u svom mandatu stavit ću na osnivanje ogranaka Kruga u svim djelovima Hrvatske, a integracija žena u poslovnom svijetu događa se presporo, naš zadatak je stvoriti uvjete koji će ubrzati promjene, istaknula je Putica.

 

Od profesorice i ravnateljice dubrovačke Gimnazije, do saborske zastupnice, državne tajnice u Ministarstvu znanosti te potpredsjednice Parlamentarne skupštine Vijeća Europe, Putica je na svakoj od ovih funkcija radila vrlo predano s istaknutim osjećajem za timski rad. Danas je  voditeljica Općeg odjela, odnosa s investitorima i javnošću u  Atlantskoj plovidbi d.d. Njena zamjenica, Zorana Ivić vlasnica je i direktorica privatnog dječjeg vrtića Žižula u Šibeniku.

 

Podsjetimo, Udruga Krug je osnovana 1992. godine s ciljem podrške i promocije sposobnih, vrijednih, odlučnih i etičnih poslovnih ljudi, osobito poslovnih žena, čiji velik potencijal nije prepoznat ili nije dovoljno cijenjen u postojećem okružju. Danas Krug broji preko 150 članica diljem Hrvatske.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)