Input your search keywords and press Enter.

Dubrovčanke opsjednute haljinama Diane Viljevac – prvog dana izlaska kampanje, čak 12 crvenih haljina otišlo je u Dubrovnik!

Poznata dizajnerica Diana Viljevac predstavila je svoju novu kolekciju u kojoj je zadržala dozu romatike, ali se poigrala formama i materijalima. Na klasične i bezvremenske krojeve dodavala se 3d čipka koja je laserski rezana i bojana. I ovaj put kolekcija je iznimo nosiva i ženstvena.

„U novoj kolekciji igrali smo se formama pa su komadi vizualno oku zanimljivi. Zadržali smo eleganciju i romantiku, ali smo ih razigrali koristeći različite materijale poput 3d čipke koje smo aplicirali na haljine“, rekla je dizajnerica Diana Viljevac.

Uz haljine kolekcija je obogaćena torbama za koju već postoji lista čekanja, ali i kaputima. Torbe su kožne, a dolaze u više varijanti. Velika ima ručku i remen koji se može skinuti po potrebi i malena torba koja će upotpuniti večernji outfit.

„Cure su oduševljene torbama i to me posebno veseli. Odlučili smo obogatiti kolekciju kako bi cure na jednom mjestu mogle pronaći ključne komade za svaki outfit“, dodala je dizajnerica.

Kolekcija je prilagođena svim dobnim skupinama kako bi svatko pronašao nešto za sebe. Materijali koji su korišteni su vuna, čipka, skuba, žoržet, kadi i viskoza, a boje su nježne i nosive. Zaštitno lice kamanje je Hana Fort-Mlakar, za make up pobrinula se Antonija Novosel, za styling kose Lidija Štokić za Schwarzkopf Proffesional, a fotografije potpisuje Goran Matijašec.

Cijela ponuda može se pogledati na fb stranici: DianaViljevacdesign ili na adresi showrooma: Šenoina 11, Zagreb.

Foto: Goran Matijašec

Model: Hana Fort-Mlakar (Talia model)

Make up: Antonija Novosel

Hair: Lidija Štokić

Assistent: Bruna Babić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.