Input your search keywords and press Enter.

Dubrovački turistički Uskrs ispunio očekivanja

Rezultati turističkog prometa za ovogodišnji raniji Uskrs u skladu su s očekivanjima dubrovačkih turističkh djelatnika.

U hotelima , privatnom smještaju i drugim kapacitetima u Dubrovniku trenutno 5551 gostiju što je na razini prošlogodšnjih ostvarenja i s obzirom na datum Uskrsa , potvrda je popularnosti Dubrovnika.

Prvi po broju su turisti iz Španjolske,slijede gosti iz Hrvatske, Albanija,BIH, Njemačka, SAD, Grčka, Japana, Ujedinjene Kraljevina, Koreje te ostali.

Od Uskrsnog vikenda na snazi je i ljetni red letenja, a otvoreni su svi dubrovački hoteli,restorani, trgovine, uz nekoliko brodova na kružnim putovanjima koji su posjetili naš grad prošlog vikenda i danas , na Uskrsni ponedjeljak.

Optimizam i zadovoljstvo postignutiim rezultatima glavne su značajke usješnog dubrovačkog turističkog Uskrsa. Bogati Uskrsni program – penganje jaja, klapska pjesma i foklor- ponudio je za svakoga ponešto i kao i ranijih godina oduševio sve koji su se zatekli na Stradunu u nedjeljno Uskrsno jutro.

Turistička godina za Dubrovnik je započela sjajno, osim globalnog događanja trtke „Daimler – Mercedes Benz“ i velikog snimanja završenog prije par dana, od početka godine do 26.ožujka u Dubrovniku je ostvareno 55 222 dolazaka (index 147) i 137 628 noćenja (index 138), a prednjače gosti iz Hrvatske, Njemačke, BIH, Koreje, SAD-a i tako dalje.

Jelka Tepšić, voditeljica Odjela za komunikacijske taktike, TZ Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *