Input your search keywords and press Enter.

Dubrovačka kulturno – turistička atrakcija LOVE STORIES MUSEUM, koja je svoja vrata otvorila prošle godine i otad bilježi pozitivne reakcije domaćih i inozemnih posjetitelja, uspješno se plasirala u finale Moj Zaba Start startup natjecanja.

Jedinstveni dubrovački projekt LOVE STORIES MUSEUM (“Muzej ljubavnih priča”) izabran je među 400 prijavljenih startup projekata iz cijele Hrvatske.

Muzej koji izlaže donirane osobne ljubavne priče od strane zaljubljenih parova iz cijelog svijeta i posjetitelje upoznaje s više i manje poznatim dubrovačkim ljubavnim mitovima i legendama od prošlogodišnjeg otvaranja postao je velika turistička atrakcija o čemu svjedoči i činjenica da je trenutno četvrti najpopularniji muzej u Dubrovniku po Tripadvisoru i uvršten je i u popularne turističke vodiče poput Lonely Planet, a dospio je i u brojne svjetske medije i tiskovine.

Iz muzeja posvećenog svim zaljubljenima pozivaju Dubrovčane na podršku koju se može dati putem jednostavnog glasovanja na web stranicama startup natjecanja u kategoriji “kultura i znanost”:
https://www.mojzabastart.hr/home/finalisti#pan2

 

 

 

Love Stories Museum

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)