Input your search keywords and press Enter.

Dubrovački karnevo 2018: Objavljen preliminarni program

Organizacijski odbor Dubrovačkog karnevala održao je danas sastanak kako bi se analizirali rezultati osamnaestog izdanja ove tradicionalne dubrovačke manifestacije. Iako se ovogodišnje izdanje susrelo ograničenim financijskim sredstvima, prema povratnim informacijam svih sudionika istaknuto je kako je ovo bio najuspješniji i najbolje organiziran Dubrovački karnevo dosada.

Tijekom četiri dana Dubrovačkog karnevala, koja su bila obilježena kreativnošću i razigranošću, organizirano je deset raznih događanja, u kojima je sudjelovalo 3.500 sudionika.

Reagirajući na pohvale, prijedloge i sugestije sugrađana i sudionika Dubrovačkog karnevala, organizacijski odbor pripremio je preliminarni program Dubrovačkog karnevala 2018.

Zadržao se uspješni koncept manifestacije koji se gradio godinama, ali su uvažene zamisli, ideje i prijedlozi sudionika pa tako već iduće godine Dubrovački karnevo očekuju i neke novine.

To se prije svega odnosi na Maškarani vrtićki dan, koji će se dogodine organizirati zadnjeg dana Karnevala, dok će se kao najava karnevalskih događanja prvog dana Karnevala organizirati đir Stradunom maškaranih grupa iz dječjih vrtića Pile i Izviđač.

Prvog dana Karnevala na karnevalskoj pozornici na Stradunu organizirat će se i svečano otvorenje Dubrovačkog karnevala 2018.

S obzirom da je Dubrovački karnevo član Europske organizacije karnevalski gradova (FECC), sljedeće će se godine nastojati organizirati i dan gostujućih karnevalskih skupina iz Hrvatske i inozemstva.

Dubrovački_karnevo_2018._Preliminarni_program

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.