Input your search keywords and press Enter.

Inicijativom projekta Klubskascena.hr pokrenuta je dodjela nagrada Ambasador koja će u čak 47 kategorija obilježiti najbolje festivale, klubove, performere i produkciju elektronske glazbe. Među nominiranima našao se i CMA Corona Sunsets Festival, koji se natječe za titulu najboljeg novog festivala!
CMA Corona Sunsets Festival krajem srpnja zapalio je čuvenu dubrovačku plažu Banje na kojoj su nastupale svjetske zvijezde poput SIGME, Clean Bandit DJ seta i mnogih drugih stranih i domaćih vladara globalne klupske scene.
Glas za CMA Corona Sunsets u kategoriji najboljeg novog festivala elektronske glazbe možete dati OVDJE.
Da svakako spada u društvo najboljih novih festivala, CMA Corona Sunsets potvrdio je odličnom atmosferom koja je vladala tokom dva dana njegova održavanja, kao i velikim brojem poklonika elektronske glazbe iz različitih krajeva svijeta koji su posjetili Banje Beach i Lazarete. Sam festival bio je popraćen i u Velikoj Britaniji, što je još jedan pokazatelj da je CMA već u samom startu prerastao granice Hrvatske.
Kao prva hrvatska nagrada koja se dodjeljuje akterima elektroničke scene, Ambasador predstavlja važan iskorak u prepoznavanju vrlo bitne skupine glazbenika koja svake godine privlači brojne, mahom strane goste na njihove nastupe. Dodjela nagrada Ambasador održat će se 15. studenoga u zagrebačkom kinu Forum (SC Stjepan Radić).

Menart d.o.o.
foto by Božo Radić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)