Input your search keywords and press Enter.

Dubrovački božićni koncert još jednom pružio prekrasnu uvertiru u blagdane pred nama

Tradicionalni Dubrovački božićni koncert održan je sinoć, 23. prosinca u hotelu Rixos Premium Dubrovnik, a Dubrovački simfonijski orkestar pod ravnanjem maestra Ivana Huta, sopranistica Marta Hut, tenor Domagoj Dorotić te Marko Tolja, Maja Grgić i ženska klapaFA Linđo, prigodnim programom razveselili su okupljenu brojnu publiku, te pjesmom označili početak blagdanskog vikenda pred nama.

Dubrovačka kolenda, Merry Christmas Everyone, La musica di notte, Tiha noć te U sve vrime godišta, samo su neke od skladbi raznovrsnog i pomno biranog programa izvedenog sinoć na koncertu koji dubrovačka publika ne propušta jer već pet godina tradicionalno okuplja vrhunske domaće izvođače te pruža prekrasnu uvertiru u božićne blagdane.

Koncert je ostvaren u suradnji Dubrovačkih ljetnih igara, Dubrovačkog simfonijskog orkestra, Grada Dubrovnika, Turističke zajednice grada Dubrovnika i hotela Rixos Premium Dubrovnik.

Više informacija o događanjima u okviru devetog Dubrovačkog zimskog festivala dostupno je na festivalskoj internetskoj stranici i društvenim mrežama, ali i na Kalendaru događanja Grada Dubrovnika.

*****

Dubrovački zimski festival projekt je Grada Dubrovnika, javnih ustanova u kulturi, Turističke zajednice grada Dubrovnika i javnih poduzeća, kojim se za vrijeme adventa i u susret dočeku nove godine na više lokacija u povijesnojgradskoj jezgri te u drugim dijelovima grada organiziraju raznovrsni kulturni i zabavni sadržaji nudeći široki spektar događanja za građane i posjetitelje svih uzrasta. Festival podupiru brojne dubrovačke hotelske kuće na čelu s Jadranskim luksuznim hotelima te razni gospodarski subjekti, banke, agencije i prijevoznici, predvođeni Coca-Colom, Zračnom lukom Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)