Input your search keywords and press Enter.

Hostese i biljeteri Dubrovačkih ljetnih Igara i ove su godine nazobilazan dio tradicije Festivala.

Već dugi niz godina Igre zapošljavaju talentirane i perspektivne mlade Dubrovkinje i Dubrovčane kako bi im pružili priliku da odrastaju uz Igre kao i brojne generacije prije njih.

Ove godine hostese nose haljine koje su kreacija hrvatske dizajnerice Ksenije Vrbanić koja stoji iza modne marke XD XENIA DESIGN. U svijetu mode ova ugledna dizajnerica nastupa kao pobornica inovativnih ideja i ravnopravni je sudionik svih važnijih modnih događanja na svjetskoj, ne samo hrvatskoj, modnoj sceni.

Nakit koji krasi hostese već drugu godinu zaredom, ručni je rad CLARA STONES kreativnog tima dizajnira. Unikatni komadi nakita izrađeni su od jadranskih koralja. Jedinstven dizajn rezultat je stalne potrage za najkvalitetnijim materijalima iz cijelog svijeta i bezuvjetne ljubavi prema nakitu.

Na svim izvedbama Ljetnih igara na ulazu pozdravljaju biljeteri i dočekuju hostese koje su festivalskoj publici na usluzi cijelu večer. Njihova služba, potvrda je slogana i ovih, 66. Igara: „zidine od kamena, srce od umjetnosti“. Dubrovačko je srce to koje čuvaju mladi, noseći tako budućnost Grada u znaku Libertasa.

Karla Labaš, DLJI

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)