Input your search keywords and press Enter.

Drugi “Glazbeni sat”

Večeras će se u Saloči od zrcala s početkom u 19 sati održati drugi u nizu “Glazbeni sat” mladih dubrovačkih kantautora.

Riječ je o projektu Audiovizualnog centra Dubrovnik (AVCD) koji je ostvaren u suradnji s kulturnom ustanovom Dubrovačke knjižnice te u sklopu programa “Mladi i Grad skupa” pri Upravnom odjelu Grada Dubrovnika za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo. Mladi glazbenici kroz idućih nekoliko tjedana svaki četvrtak će se uživo predstavljati u Saloči a cjelokupni koncerti će se istodobno javno snimati. 

Riječ je o talentiranoj ekipi na jednome mjestu, oni su sadašnjost i budućnost dubrovačke rock scene. Na drugoj večeri ponovno nastupaju Mihael Štaka, Senko Čustović, Marin Lucianović & band Dapal kojima će se također pridružiti mnogobrojni gosti na pozornici! Idući četvrtak, 30. studenog nastupa band Mystica sa cjelovečernjim programom. Ulaz na sve događaje je slobodan.
Ostvarenjem ovog projekta želja članova i mentora udruge AVCD je napraviti promotivni i arhivski materijali za talentirane kantautore. Koncertne večeri su ostvarene uz direktnu podršku Upravnih odjela Grada Dubrovnika. Pridružite im se na drugoj večeri – danas, 23. studenog s početkom u 19 sati u Saloči od zrcala.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)