Input your search keywords and press Enter.

Događa li se nova afera “okrajak”?

Ogorčeno susjedstvo šalje mail slijedećeg sadržaja:

Zašto se u našem gradu svako toliko mora dogoditi afera? Je li moguće da su korumpirani baš svi političari? Baš svi dužnosnici? Ili su to nasljeđa? Kako je već pisano na portalima na Babinu Kuku ispod tvrđave nastao je “rat” kada je investitor Spahić ogradio svoju parcelu i time sprječio investitora Sršen u daljnjoj izgradnji stambenog objekta preko njegove parcele.
Ali, vratimo se malo unatrag.
Zašto Grad Dubrovnik pristaje izraditi građevinsku dozvolu i izgraditi samo dio pristupnog puta i to baš onaj dio koji dolazi samo do parcele jednog vlasnika, investitora Sršen. Nikome drugome taj dio puta ne služi ničemu osim njemu kojemu bi bez tog dijela puta izgradnja bila skuplja, a stanovi koje će prodavati manje vrijednosti jer nemaju pristupa i parkinga za automobile. Ili je stanove već prodao po višoj cijeni sa uključenim pristupom i parkingom za automobile?
Zvuči poznato?
To je sada već postao model kako dodati vrijednost na neku parcelu i kasnije nekretninu. Kome ide dodatni profit?? Očito pogodovanje jednom investitoru, za njegov špag. I među gradskim zaposlenicima ova cesta se znakovito naziva “sršenova cesta”.
Ne zaboravimo, sve ovo se financira iz gradskog proračuna (u kojemu često nema novaca za neke humanije akcije i troškove). I opet, dok se javnost ne pobuni ovo sve skupa ostaje zataškano i prolazi “mimo svih”. Srećom su se vlasnici susjednih parcela pobunili i uvidjeli što se događa.

Trebamo li doživjeti “balvanijadu” u našem Gradu kako bi se zaštitili interesi građana??? Sramota za ovaj grad i za njegovo vodstvo. “Čelični” Mato, jesi li baš od čelika?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *