Input your search keywords and press Enter.

Nagrade i pohvalnice studentima Odjela za elektrotehniku i računarstvo koji su sudjelovali u projektu WebPoSt (izradba web-stranica poduzetnicima od studenata), danas su u Rektoratu Sveučilišta dodijelile rektorica prof. dr. sc. Vesna Vrtiprah i predsjednica Hrvatske gospodarske komore – ŽK Dubrovnik Terezina Orlić.
„Zahvaljujem našim studentima koji su sudjelovali u ovom projektu i uz mentorstvo nastavnika i asistenata pokazali svoje znanje“, rekla je rektorica Vrtiprah i dodala kako se projekt ne bi nastavio četvrtu godinu da nije dobar, s čim se usuglasila i predsjednica ŽK Dubrovnik Terezina Orlić. „Pokazatelj da je projekt uspješan je i činjenica da su druge županije preuzele našu ideju i model“, zaključila je Orlić.
U projektu WebPoSt nagrađeni su:
prvo mjesto studentica Maris Mirović za poduzetnika MERIDIJAN 17 d.o.o.
drugo mjesto studenitica Petra Cvrlje za poduzetnika Universal Industries d.o.o.
treće mjesto studentica Ivana Zadro za obrt TURPI

Nagrađene studentice Maris, Petra i Ivana izjavile su kako su zadovoljne završenim projektom jer su puno naučile, te da je bilo korisno čuti što poduzetnici žele od njih i kako im oni mogu pomoći. Nagrađene studentice dobile su poklon koji je osigurala Dubrovačko-neretvanska županija, partner u projektu.
Pohvalnice za sudjelovanje u projektu dobili su studenti:
Ivan Zalović za PORTELA d.o.o.
Ana Kešelj za DOMINIUM TRAVEL d.o.o.
Nikola Drašković Jelčić za COGITO j.d.o.o.
Kruno Zečević za INFO PLANET d.o.o.
Pero Brbora za CAFFE BAR ARKA
Maro Zalović za Auto motiv d.o.o.
Mislav Vilović za Adut d.o.o.
Antonela Đurić za Crvik d.o.o.
Joško Đilović za BURIN d.o.o.
Marko Jurić za DA 3 d.o.o.

Na dodjeli nagrada bili su i prorektori Sveučilišta: za studije i studente prof. dr. sc. Željko Kurtela, za međunarodnu suradnju i znanost prof. dr. sc. Vlatko Lipovac i za poslovanje izv. prof. dr. sc. Ivona Vrdoljak Raguž, te asistent na Odjelu za elektrotehniku i računarstvo Ivan Grbavac.

Sandra Buratović
Ured za odnose s javnostima
Sveučilište u Dubrovniku

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.