Input your search keywords and press Enter.

Dodijeljene nagrade i pohvalnice studentima u projektu WebPoSt

Nagrade i pohvalnice studentima Odjela za elektrotehniku i računarstvo koji su sudjelovali u projektu WebPoSt (izradba web-stranica poduzetnicima od studenata), u srijedu su u Rektoratu Sveučilišta dodijelili rektor prof. dr. sc. Nikša Burum i predsjednica Hrvatske gospodarske komore – ŽK Dubrovnik Terezina Orlić.

Zahvaljujem našim studentima koji su sudjelovali u ovom projektu, to je odlična priprema za ono što ih čeka u budućnosti – rad u realnom sektoru. Studentima bih poručio i da se ne trebaju bojati ni pokrenuti vlastiti posao i boriti se na tržištu rada“, rekao je rektor Burum dok je Orlić dodala kako je ovo „mala obljetnica projekta – pet godina, tijekom kojih je izrađeno ukupno 63 web-stranice“.U projektu WebPoSt nagrađeni su: prvo mjesto studentica Marija Papac za poduzetnika Axiomi d.o.o.,drugo mjesto student Toni Matijić za Udrugu vinogradara i vinara Grk Lumbarda i za Proto-Arch d.o.o., treće mjesto studentica Petra Asturić za Abitus d.o.o.

Nagrađeni studenti Marija, Toni izjavili su kako su zadovoljni završenim projektom i zahvalili su poduzetnicima što su imali obzira prema njima i njihovim studentskim obavezama. Dodali su i kako im je ovo vrijedno iskustvo za budući rad.Pohvalnice za sudjelovanje u projektu dobili su studenti:Marko Jurić za Labo d.o.o.Joško Đilović za Nautika Milinović d.o.o.Pero Prčan za GEO Arion d.o.o. i Ured ovlaštenog inženjera geodezije Ante KatavićGracijo Celić za Kapa d.o.o. i za Obrt FišićAdi Čustović za Tendo d.o.o.i za Udruga za promicanje kulturnih, umjetničkih, rekreativnih i slobodnih aktivnosti „Vrućiški bali“Mara Burum za Indigo grupu d.o.o. i za Udruga dobitnici oznake „Hrvatski otočni proizvod“Marija Papac za Udruga Capoeira grupa Origens do Brasil CRO HrvatskaPetra Asturić za Lavanda Zajednički trgovački obrt

Na dodjeli nagrada bila je pročelnica Odjela za elektrotehniku i računarstvo izv. prof. dr. sc. Marija Mirošević i asistent na Odjelu za elektrotehniku i računarstvo Ivan Grbavac.

Sandra Buratović
Ured za odnose s javnostima
Sveučilište u Dubrovniku

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)