Input your search keywords and press Enter.

Dodatna izvedba “Stilske vježbe”

Na traženje publike, legendarna predstava “Stilske vježbe” igra u Kazalištu Marina Držića dodatni datum – 25. svibnja u 20 sati. Iz KMD-a javljaju kako je prvi datum 24. svibnja brzinski rasprodan, a za dodatne ulaznice se javite što prije na tel. 321 088 ili e-mail: kmd.blagajna@gmail.com

Stilske vježbe fenomen su svjetskih razmjera u režiji Tomislava Radića. One su najdulje izvođena predstava na svijetu s istom glumačkom postavom. Pero Kvrgić i Lela Margitić ovu su predstavu svojom virtuoznošću poveli i u svjetsku kazališnu povijest. Ova predstava, koja je najsjajniji predstavnik cijele jedne iznimne kazališne ere, po kazališnoj i glumačkoj kvaliteti već punih 47 godina spada u sam vrh svjetske kazališne produkcije.

Radi se o jednoj običnoj zgodi iz svakodnevnog života koja u tumačenju izvrsnih Pere Kvrgića i Lele Margitić na dvadesetak različitih načina postaje vrhunska komedija, burleska koja oduševljava, mami salve i salve smijeha te oduševljava glumačkom virtuoznošću.  Mogli bismo reći da su Stilske vježbe upravo ono što se naziva – magijom kazališta!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *