Input your search keywords and press Enter.

Cavtat je ušao u 2019. godinu sa stilom, domaćim i stranim hitovima, plesom, zabavom, druženjem……na toplom i poznatom mjestu.
Cavtat, u šatoru na Trgu.

Zagrijavanje je počelo u 21:00,
uz najbolje domaće hitove, izmiksane do kraja te stranu muziku, sve uz zvukove violine.

Ekipa s pozornice su:
* DJ Danny Black, član Tight Chaos team-a!Vrhunski DJ, jedan od najvećih nada u HR, koji iza sebe broji nastupe u top klubovima poput REVELIN Dubrovnik, AQUARIUS Zagreb, rezident hvarskog Seven-a, a. od glazbe mix svega i svačega.

* Avi Fay
Vrhunska violinistica, iza sebe broji nastupe u najjačim HR klubovima te je druga violina HNK Ivan pl Zajc u Rijeci! Predivna, atraktivna i pozitivna umjetnica..

* Treći član novogodišnje ekipe je MC Frankye Zee koji je osnivač Tight Chaos ekipe! Iza sebe broji preko 400 evenata, što kroz organizaciju, što kroz nastupe, od Osijeka do Zrća preko Splita do Hvara, a po prvi puta gostovao je u Cavtatu..

Ovakav trio bio je recept za dobru zabavu te odličan provod u novogodišnjoj noći uz kombinaciju dobre ponude jela i pića lokalnih adventskih kućica, te bogat program uz pregršt iznenađenja, vatromet u ponoć!!
Prepun šator ljudi je najbolji ishod uloženog truda od strane organizatora..
Bila je to još jedna noć za pamćenje Adventa u Cavtatu.

Ovim putem se Udruga mame zahvaljuje svima koji na bilo koji način oplemenjuju i pomažu u organizaciji i radu te svima želi radosnu i uspješnu 2019 godinu!

Autori fotografija: Mame Cavtat

Mame Cavtat

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *