Input your search keywords and press Enter.

Zamjenica gradonačelnika Tatjana Šimac Bonačić, povodom Dana darivatelja krvi koji se obilježava 25. listopada, primila je višestruke dobrovoljne darivatelje krvi s područja djelovanja Gradskog društva Crvenog Križa Dubrovnik.

Ovom prilikom zamjenica Šimac Bonačić zahvalila se svim dobrovoljnim davateljima krvi ističući kako svi oni čine jednu ljepšu sliku ovog Grada te da su na ponos ne samo Gradu Dubrovniku već i svim građanima.

“Grad Dubrovnik možete biti sretan što ima ovakve darivatelje. Kao što ističete i sami, darivanjem krvi uvijek darivate i dio sebe i drago mi je da i na ovaj način promičete humanost. Što se tiče samog GDCK-a moram naglasiti kako mi već dugi niz godina imamo jako dobru suradnju i slobodno mogu reći da smo mi ravnopravni partneri u brojnim projektima i programima koje provodimo”, kazala je zamjenica Šimac Bonačić upućujući čestitke i Odjelu transfuzije Opće bolnice Dubrovnik koji u koordiniranim akcijama s Crvenim križem i darivateljima krvi brinu da našim sugrađanima ne nedostaje krvi, tekućine koja život znači.

Predstavnici GDCK-a predsjednik Vicko Mihaljević i ravnatelj Živko Šimunović izvjestili su zamjenicu Šimac Bonačić kako je Dubrovnik jedan od rijetkih gradova u Hrvatskoj koji ima svoj centar za preradu i krvi.

Ovogodišnji jubilarci koji su prisustvovali prijemu su: Ivica Grbić (75 davanja), Julija Mandić (35 darivanja), Jure Ursić (30 davanja), Ratko Šćepanović (30 darivanja), Ivica Vojvodić (20 darivanja), Anka Bračanov (20 darivanja), Ivo Anković (10 darivanja), Jadranka Dupčić (5 darivanja) i Nikoleta Krivić (5 darivanja).

Marina Majić
Viši suradnik za informiranje

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)