Input your search keywords and press Enter.

Pohvale za lijepo uređen okoliš Osnovne škole Ivan Gunduliuć u Gružu i Opće bolnice Dubrovnik na Medarevu!

Posljednjih mjeseci dobijamo puno pohvala naših sugrađana preko našeg Zelenog telefona Eko-Fona (020/453-850) za lijepo uređen i ozelenjen okoliš Osnovne škole Ivan Gundulić u Gružu i Opće bolnice Dubrovnik na Medarevu.
Dijelimo mišljenje naših sugrađana odnosno i mi pohvaljujemo ispred naših ekoloških udruga okupljenih u Zeleni Forum Rijeke dubrovačke okoliš i zelene vrtove i OŠ I.Gundulić u Gružu i okoliš i zelene oaze Opće bolnice Dubrovnik. Mi bismo još dodali da je okoliš i drugih osnovnih škola u Gradu i okolici lijepo uređen i ozelenjen.
Dobro je da je okoliš dubrovačkih škola i oko Opće bolnice Dubrovcnik na Medarevu zasađen našim autohtonim sadnicama: maslinama, borovima, košćelama, maginjama, čempresima, česvinama, murvama, lemprikama, ruzmarinom i lavandom!
Zanimljivo je da sa Osnovnom školom Ivan Gundulić u Gružu surađujemo već punih 18 godina (od 1998) od kada je osnovana naša Ekološka udruga djece i mladih Eko-Omblići i to zahvaljujući pokojnoj gđi Danici Casagrande. Gđa Danica Casagrande koja je uz posao vođenja turista bila i velika dobrotvorka i humanitarka je godinama s djecom OŠ I. Gundulić uređivala okoliš oko škole te je tako i uključila i naše Eko-Ombliće. Ta suradnja se tako nastavila do danas.
I sa Općom bolnicom Dubrovnik surađajemo već duže vrijeme tako što često njihovom Dječjem odjelu šaljemo likovne uradke naših Eko Omblića, a prije dvije godine smo reagirali kada je nečijom nepažnjom posječena lijepa razgranata košćela na autobusnom stajalištu Opće bolnice Dubrovnik. Našom upornošću, ponovo je na istom mjestu zasađena nova košćela koja sada lijepo raste i grana se.
Čestitamo i pohvaljujemo Osnovnu školu I. Gundulić (koja je već treću godinu i Eko škola) i Opću bolnicu Dubrovnik na Medarevu i neka im i dalje bude čist, uredan i zelen okoliš na radost svih nas!
Ovih dana će im na njihove adrese stići naše Zahvalnice.

„Na livadama, u šumama, riječ duše se glasnije čuje˝
(A.Vid Mihičić)

Ml.tajnica: Mihaela Pavlina Predsjednica: Jadranka Šimunović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)