Input your search keywords and press Enter.

DNŽ prijavila 7 kandidata za nagradu Suncokret ruralnog turizma Hrvatske

Komisija Hrvatske udruge za turizam i ruralni razvoj „Klub članova selo“ obišla kandidate i evaluirala projekte

Članovi Hrvatske udruge za turizam i ruralni razvoj “Klub članova selo” proveli su evaluaciju projekata, koje je prijavila Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije, a da se ruralni turizam razvija u pravom smjeru pokazuje i kvaliteta prijavljenih projekata iz ove županije. Dodjela nagrade Suncokret održat će se od 27. do 30. travnja u cavtatskom hotelu Croatia, u sklopu 5. međunarodnog kongresa o ruralnom turizmu.

Priznanje Suncokret ruralnog turizma Hrvatske projekt je u sklopu kojeg se jednom godišnje ocjenjuju turistička seljačka gospodarstva, tradicijska domaćinstva, tradicijske gastronomije, vinski i craft turizam, aktivni turistički sadržaji u ruralnom prostoru, ruralno turistički projekti, kao i oni koji se bave zaštićenim i marketinškim oznakama. Ova akcija jedinstveno je ocjenjivanje najboljih programa, projekata ili aktivnosti kako bi se očuvala hrvatska izvornost, omogućio nastanak ruralnog turističkog proizvoda i usluga uz promociju i razvoj ruralnih krajeva. Veliki interes za ovo tradicionalno natjecanje, koje se održava već devetu godinu, pokazuje i ukupan broj od 138 prijavljenih projekata iz cijele Hrvatske.

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji kandidirani su : OPG Anka Dubelj iz Orašca, Villa Tantini iz Radovčića, Eco holiday house Cive iz Žrnova na Korčuli, Konoba Mrs&Mr Caput iz Dubravke, Luški puti iz Vela Luke, Općina Vela Luka i OPG Sanja Protić iz Blata na Korčuli.

Svima želimo puno sreće uz želju da im nagrada Suncokret ruralnog turizma Hrvatske obasja domove, konobe i pute.

Više informacija na: https://klubselo.hr/suncokret/ ili FB/ Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj “Klub članova selo”

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.