Input your search keywords and press Enter.

DKD: Knjige pod stablima

Dubrovačke knjižnice pozivaju na cjelodnevno druženje s knjigom i zanimljivim gostima

 

Poslije uspješno provedenog programa prošle godine, Dubrovačke knjižnice i ovoga ljeta organiziraju program “Knjige pod stablima”. Cjelodnevna druženja s knjigom na otvorenom započinju u četvrtak, 27. lipnja 2024. u Gružu, parku pored KIOSK Dubrovnik (Ante Starčevića 95).

Program počinje u 10 sati programom za djecu. Knjižničarke Dubrovačkih knjižnica djeci će pričati i čitati priče, nakon čega slijedi kreativna radionica koju će voditi slikari Marta Baće i Robert Kralj.

U 17:30 uz Anu Stanković, učiteljicu engleskog i španjolskog jezika iz škole stranih jezika Helen Doron Dubrovnik, najmlađi će imati priliku kroz interaktivnu priču učiti i vježbati engleski jezik.

Za odrasle posjetitelje, u 19 sati, Anđa Marić, pjevačica i spisateljica predstavit će svoju knjigu „Moja revolucija u 365 dana“.

Tijekom cijeloga dana, posjetitelji su pozvani na čitanje u hladu gdje će imati priliku izabrati ponuđene rabljene knjige i “knjigom na dar” upotpuniti svoju kućnu biblioteku. Dubrovačke knjižnice pozivaju sve da se pridruže, opuste u hladu i urone u svijet knjige.

Program se održava uz podršku Grada Dubrovnika i Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, a ima za cilj promoviranje i poticanje čitanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)