Input your search keywords and press Enter.

Dječji vrtići Dubrovnik ulaze u digitalnu platformu Okitoki za lakšu i sigurnu komunikaciju s roditeljima

Dječji vrtići Dubrovnik priključili su se digitalnoj platformi Okitoki razvijenoj za učinkovitu i sigurnu komunikaciju roditelja s ustanovama predškolskoj odgoja.

 

Okitoki je digitalna platforma, odnosno aplikacija za mobilne uređaje, razvijena u suradnji s odgojiteljima, trenerima, edukatorima i roditeljima ciljano za dječje vrtiće te je prilagođena hrvatskom obrazovnom sustavu. Između ostalog omogućuje slanje obavijesti, fotografija i videozapisa te pomaže u boljoj organizaciji događanja i aktivnosti u dječjim vrtićima.

 

U tijeku su prijave roditelja u sustav nakon čega će Okitoki zamijeniti dosadašnje načine komunikacije korištene u vrtićima javne ustanove predškolskog odgoja i obrazovanja Dječji vrtići Dubrovnik. Po ispunjenju svih potrebnih tehničkih preduvjeta sustavu Okitoki pridružit će se i javna ustanova Dječji vrtić Pčelica.

 

S ciljem osiguravanja sigurne platforme za predškolski odgoj, nova digitalna platforma Okitoki uvedena je 2020. godine kao inovativno rješenje koje na jednostavan način spaja roditelje s odgojiteljima i edukatorima.  Okitoki je u potpunosti usklađen s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) i drugim relevantnim zakonima Europske unije i Republike Hrvatske koji se odnose na zaštitu osobnih podataka. To znači da se osobni podaci djece i njihovih roditelja kao i svih zaposlenika dječjeg vrtića, obrađuju s najvišim standardima sigurnosti i privatnosti.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)