Input your search keywords and press Enter.

Diego Guerrero na Orsuli

Od 28. lipnja svi zaljubljenici glazbe uživali su u izdanjima Festivala Orsula koji je ove godine predstavio  najbolje od suvremenog jazza, bossa nove, flamenco glazbe i drugih glazbenih žanrova.

Organizatori festivala, Rezervat Lokrum i Park Orsula ne kriju zadovoljstvo reakacijama publike na svakom od koncerata.  Ovogodišnji festival Parka Orsula pohodili su mahom svjetski umjetnici, a većina njih po prvi put se susrela i s Dubrovnikom koji ih je opčinio svojom ljepotom, a posebno su izrazili svoje oduševljenje s atraktivnim prostorom Parka Orsula. Za kraj festivala dolazi nam čuveni španjolski glazbenik i pjevač Diego Guerrero koji s tradicionalnim flamenco stilom i jazzom pomiče granice klasične španjolske muzike. U Dubrovniku će predstaviti svoj novi album “Vengo caminando“, kojeg već sada proglašavaju jedan od najboljih albuma u zadnjih deset godina koji spaja paletu zvučnih boja u kombinaciji s neodoljivom inteligencijom i poznavanjem stilova. Diego Guerrero je poznat i po svojim jam sessionima u Madridu na kojima se redovito pojavljuju svi relevantni muzičari kojima je flamencom blizak, ali i mlade nade koje dolaze učiti od najboljih.Ovo je prilika da uživo čujete kako zvuči pravi španjolski flamenco jam session.

 ULAZNICE za koncert Diega Guerrero stoji 160 kuna. A ista cijena bit će na ulazu, na Orsuli, od 20 sati na dan koncerta. Ulaznice možete pronaći na prodajnim mjestima, Turističkoj agenciji Compass South Adriatic Dubrovnik, na adresi Pera Čingrije 2, u Omladinskom hostelu u Bourbonu (Youth Hostel Dubrovnik- HFHS), na adresi Vinka Sagrestana 3, te na internetskim stranicama:http://orsula-festival.com/kartehttps://www.entrio.hr/events?s=orsula

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.