Input your search keywords and press Enter.

Deveta Smotra Sveučilišta u Dubrovniku

Deveta Smotra Sveučilišta u Dubrovniku u virtualnom izdanju

Deveta Smotra Sveučilišta u Dubrovniku održava se u virtualnom izdanju od sutra, utorka, 26. travnja do petka, 29. travnja preko Zoom platforme. Kroz ovaj tjedan predstavljat će se sveučilišni odjeli, studiji i stručne službe uz sudjelovanje nastavnika, studenata, alumnija i nenastavnog osoblja. Zainteresirani budući studenti mogu saznati sve informacije važne pri odluci o izboru studijskih programa.
Smotru će otvoriti rektor Sveučilišta u Dubrovniku prof. dr. sc. Nikša Burum sutra, s početkom u 11 sati, a potom će se u 13 sati predstaviti Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju te u 14 sati Odjel za komunikologiju. U programu smotre sudjeluje i sveučilišni UNIDU radio.
Program se nastavlja u srijedu od 10 sati predstavljanjem Odjela za primijenjenu ekologiju, Odjela za elektrotehniku i računarstvo te Pomorskog odjela. U četvrtak su na rasporedu predstavljanja Odjela za umjetnost i restauraciju, sveučilišnog studija Povijest Jadrana i Mediterana te stručnog studija Sestrinstvo. U petak će se predstaviti Ured za profesionalnu orijentaciju i savjetovanje studenata, Služba za međunarodne odnose i istraživačke projekte, Sveučilišni sportski savez, Studentski centar, Studentski dom i Studentski zbor.
Na Smotri Sveučilišta u Dubrovniku budući studenti svake se godine mogu informirati o studijskim programima, postignućima u pojedinim područjima, opremljenosti odjela, stručnoj praksi, ERASMUS programu mobilnosti, smještaju, studentskom životu i o još mnogo toga. Poveznica za prijavu na virtualnu Smotru je sljedeća:
https://us02web.zoom.us/j/6567889333?pwd=dFUvaWFUZGRIb055WFBPY0Urb2xRUT09
Meeting ID: 656 788 9333
Passcode: SMOTRA

Ured za odnose s javnostima
Sveučilište u Dubrovniku

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)