Input your search keywords and press Enter.

Sinoćnjim koncertom Detoura započeo ovogodišnji koncertni program ‘Zvijezda pod zvijezdama’

U romantičnom ambijentu vrtova dubrovačkog hotela Grand Villa Argentina, sinoć je održan koncert grupe Detour. Služeći kao izvrsna uvertira u ovogodišnji koncertni program Zvijezde pod zvijezdama, koje Jadranski luksuzni hoteli organiziraju jedanaestu godinu zaredom, njihovom hitom s kojim su započeli koncert, možemo reći – “Ljeto (zaista) počinje”.

Detour se dubrovačkoj publici predstavio u svom sjaju, izvodeći skladbe s njihova tri albuma i brojne hit uspješnice poput ‘Plešem sama’, ‘Snijeg’, ‘Mjesec’, ‘Daleko’, ‘Tvoje lice se promijenilo’….

Moćan vokal Maje Posavac dodatno je naglasio kvalitetu njihova zvuka i ritma u kojima je bilo elemente bossa nove, folka i sitne doze elektronike.

*
Najavljujemo sljedeći koncert 10. srpnja u Vrtu Palmi Hotela Excelsior – Klapu Kampanel u noći otvaranja Dubrovačkih ljeznih igara.

Zbog bogatog glazbenog sadržaja programa, ponajprije kvalitetnih nacionalnih izvođača, te iznimnih ambijenata u kojima se koncert održavaju, ‘Zvijezde pod zvijezdama’ postali su prepoznatljiva i nezaobilazna ljetna glazbena manifestacija za mnoge domaće i strane posjetitelje Dubrovnika kao i Dubrovčane, koji s posebnom pozornošću prate koncerte.

I ove godine, prihodi od ovogodišnjih ulaznica bit će namijenjeni u humanitarne svrhe.

Još jednom vas pozivamo da se pridružite jedinstvenom programu u kojem smo pripremili mnoštvo raznolikog glazbenog sadržaja u kojem će svatko pronaći nešto za sebe.

Zrinka Marinović, PR Manager
ADRIATIC LUXURY HOTELS

foto: Djeni Paskojević

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)