Input your search keywords and press Enter.

Dani karnevala u Cavtatu

Ovaj vikend dođite na dane karnevala u Cavtatu!

 

Vikend pred nama u Cavtatu bit će pun maski, pjesme, šarenih boja i svega onoga što priliči veselim danima karnevala! Organizatori Turistička zajednica općine Konavle, udruge Dominali i Mame pripremili su za sve maškarane i one koji to nisu bogat program.

U subotu šarena povorka kreće u 20:15 ispred Doma kulture, nakon šetnje Cavtatom ukrcat će se u brodove te uploviti u staru gradsku luku oko 21:00 gdje će program početi predstavljanjem maškaranih grupa. Nastavak zabave slijedi ispred crkve Sv.Nikole uz DJ Blaise-a te na rivi uz posebne goste Karlovačke bubnjare & Triko cirkus teatar.

Nedjelja je rezervirana za dječji karneval koji također počinje maškaranom povorkom u 20:00, te se nastavlja glazbeno-plesnim programom za djecu uz Mali orkestar od festa na Trgu Dr. Franje Tuđmana. U performansama posebnih gostiju Karlovačkih bubnjara & Triko cirkus teatra posjetitelji će moći uživati I drugu večer karnevalskog vikenda u Cavtatu.

Organizatori karnevalskih dana u Cavtatu s veseljem pozivaju sve na ovogodišnji Cavtatski ljetni Karneval te se vesele druženju uz pjesmu i ples.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.