Input your search keywords and press Enter.

Dan meda

Večeras, srijeda 30. kolovoza , prvi Festival soli u Solani Ston, nastavlja se programom pod nazivom „Dan meda“ kojeg je suorganizator TZ Dubrovačko primorje.

S početkom u 19 sati predstavit će se medari ovog dijela naše županije, a sve će začiniti program Klape Staglin i KUD Lijerica iz Slanoga, koji će prezentirati tradicionalni Linđo i popularne klapske pjesme. Gastronomsku ponudu sačinjavaju morske delicije, a ističe se lokalni specijalitet Stonski makaruli, poznata mirisna torta od makarula, uz dobre pelješke vinske kapljice i naponovljivi ambijent solane.

Za sutra, predzadnji dan prvog Festivala soli najavljujemo novu dječju radionicu uz voditeljstvo prof. Ivane Dražić Selmani i pod nazivom „Uzmi škartoc soli“ , od 17 sati, te nastavak večerenjeg dijela programa nazvanog „Sve o craft pivu“ u suradnji s Gastro – shopom POMALO iz Dubrovnika i nastupima Gradske glazbe Ston, Bijelih maškara iz Putnikovića, Ponikovske poskočice, te Udruge Žonglerata s atraktivnim programom žongliranja s vatrom, od 19 sati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *