Input your search keywords and press Enter.

Dan meda, Linđo i klapska pjesma sinoć, Sve o craft pivu večeras

U suorganizaciji TZ Dubrovačko primorje, sinoć je u stonskoj solani na Festivalu soli Ston održan program pod nazivom “Dan meda” , na kojemu su se predstavili medari iz Dubrovačkog primorja koji su posjetiteljima ponudili kvalitetni med našeg kraja, ali i domaće marmelade i likere. KUD Lijerica svojim je nastupom oduševio, te su se i turisti izvrsno zabavili plešući Linđo. Izvedbama poznatih klapskih pjesama sve je začinila i Klapa Staglin.
 
Večeras 31.kolovoza, Festival soli nudi kreativnu radionicu za najmlađe akademske slikarice Ivane Dražić Selmani pod nazivom “Uzmi škartoc soli” Za vrijeme radionice polaznici će upoznati osnovna načela izrade logotipa kao dijela vizualnog identiteta proizvoda. Polaznici ove radionice samostalno će osmisliti, a potom i ručno otisnuti svoj logotip na škartoce te ih zatim ispuniti solju i ponijeti sa sobom za uspomenu.
Gastro shop Pomalo iz Dubrovnika ponudit će kušanje craft piva, malih neovisnih proizvođača s područja Hrvatske i Dubrovnika.
Nastupit će Gradska glazba Ston, KUD Ponikovska poskočica i KUd Bijeli maškari, a posebna atrakcija bit će žongleri s vatrom udruge Žonglerata.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *