Input your search keywords and press Enter.

Dan dubrovačkih branitelja

Program obilježavanja Dana dubrovačkih branitelja i 25. godišnjice uspješne obrane Grada započeo je jutros satom povijesti u svim dubrovačkim školama, a nastavlja se sportskim manifestacijama u subotu i nedjelju.

Ovogodišnji program obilježavanja Dana dubrovačkih branitelja i 25. godišnjice uspješne obrane Grada rezultat je zajedničke suradnje Grada Dubrovnika, Foruma branitelja Dubrovnik, gradskih ustanova kao i pojedinaca koji su odlučili dati svoj doprinos u kreiranju i realizaciji programa.

Podsjetimo, gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić na sastanku održanome 28. studenoga prihvatio je prijedlog generala – pukovnika Mirka Šunodva da se u ovogodišnje obilježavanje Dana dubrovačkih branitelja i 25. godišnjicu uspješne obrane Grada uključi i Hrvatska ratna mornarica.

Posebnost ovogodišnjeg programa je i svečana akademija koja će se održati 6. prosinca s početkom u 12 sati u Kazalištu Marina Držića na kojoj će osim predstavnika organizatora odnosno Grada Dubrovnika, predstavnika Foruma branitelja i Dubrovačko neretvanske županije nazočiti visoko državno izaslanstvo koje će svojim sudjelovanjem uveličati ovu važnu obljetnicu.

Detaljan program Dana dubrovačkih branitelja i 25. godišnjice uspješne obrane Grada: program-obiljezavanja-dana-dubrovackih-branitelja-2016-zadnja-verzija-2

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *