Input your search keywords and press Enter.

U petak je u sklopu programa ‘Zvijezde pod zvijezdama’ na Vala plaži hotela Dubrovnik Palace koncert održao Tedi Spalato. Spalatov dalmatinski temperament izvrsno se uklopio u ambijent Vala plaže gdje je, među hridima i pogledom na morske pučine, njegov vokal došao do punog izražaja.

Splitski kantautor dalmatinske zabavne glazbe, oduševio je svojim izvanrednim vokalnim sposobnostima, te su svi posjetitelji u zvjezdanoj noći na plaži luksuznog Hotela Dubrovnik Palace uživali u romantičnom glazbenom doživljaju. Na repertoaru se sinoć pronašle brojne pjesme iz njegove karijere, one autorske poput ‘Sve ću preživit’, ‘Kao da se vrime’, ‘More snova’ ali i brojne druge pjesme i hitove koje je napisao za svoje kolege.

Upravo zbog bogatog glazbenog programa te iznimnih ambijenata u kojima se eventi održavaju, ‘Zvijezde pod zvijezdama’ postale su prepoznatljiv i nezaobilazan ljetni glazbeno-kulturni događaj za mnoge domaće i strane posjetitelje Dubrovnika kao i Dubrovčane, koji s posebnom pozornošću prate koncerte.

Prihod ulaznica za ovogodišnji glazbeni program ‘Zvijezde pod zvijezdama’ namijenjen za nabavku uređaja i poboljšanje uvjeta rada na Hitnom bolničkom prijemu Opće bolnice Dubrovnik.

ZRINKA MARINOVIC, PR Manager
ADRIATIC LUXURY HOTELS

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.