Input your search keywords and press Enter.

Cvijet do cvijeta u Mokošici cvjeta

“Neka cvijet do cvijeta u Mokošici cvjeta” – najnoviji je projekt naših najmlađih eko aktivista Eko Omblića a sve s ciljem da se Mokošica rascvjeta i ozeleni s obzirom da je u njoj dosta betonskih zgrada.
Stoga će u okviru ovog svog proljetnog projekta Eko Omblici organizirati nekoliko eko akcija sadnje i promotivne prodaje  cvijeća u Novoj Mokošici.
Tako će uz Dane planeta Zemlje od 22.do 30.4.2017. sudjelovati u Zelenoj čistki (Zelena čistka će se organizirati kod dječjih  igrališta u blizini novog Mediteranskog vrta za djecu i mlade Mokošice) koju organizira Upravni odjel za zaštitu okoliša i prirode grada Dubrovnika.
Početkom svibnja će u Eko parku Ombla u Mokošici naši Eko Omblići organizirati već tradicionalni Festival cvijeća uz Dane Sunca.
Sve eko-aktivnosti će biti i humanitarnog karaktera – naime Eko Omblici će usvojiti dupina Nevia po dječaku Neviu iz Cavtata.
Priključite nam se i vi dragi naši sugrađani vidjeti ćete kako ćete se poslije korisnog boravka u prirodi osjećati bolje, ispunjenije i sretnije!

“Neka cvijet do cvijeta u Mokošici cvjeta!”

Voditeljica: Jadranka Šimunović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.