Input your search keywords and press Enter.

Cvijeće i svijeće za poginule uz 31. obljetnicu oslobođenja Rijeke dubrovačke

U povodu 31. obljetnice oslobođenja Rijeke dubrovačke predstavnici Grada Dubrovnika i gradskih kotareva Komolac i Mokošica položili su cvijeće i zapalili svijeće na mjestima pogibije, spomen obilježjima i posljednjim počivalištima poginulih za vrijeme Domovinskog rata na području Rijeke dubrovačke.

Pročelnica Upravnog odjela za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu Matilda Krile Prkoča i pročelnik Službe za unutarnju reviziju Ivan Bajić iskazali su počast poginulima kod spomen obilježja na području gradskog kotara Mokošica, dok su pročelnik Upravnog odjela za proračun, financije i naplatu Ante Vojvodić i gradski vijećnik Krešimir Marković položili vijence i zapalili svijeće kod spomen obilježja na području gradskog kotara Komolac.

 

Poslijepodnevni program u znak zahvalnosti i pijeteta za sve poginule hrvatske branitelje i civile nastavit će se kod Spomen obilježja na Osojniku u 18:00 sati i kod centralnog spomenika u Komolcu u 18:30 sati, dok će u 19 sati biti služena sveta misa za poginule hrvatske branitelje u Domovinskom ratu, u Župi Presvetog Spasitelja u Mokošici.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)