Input your search keywords and press Enter.

Cruise Critics izabrao Dubrovnik kao drugu najbolju istočnomediteransku destinaciju

Cruise Critics, najveći svjetski preglednik krstarenja i online zajednica s više od pet milijuna posjeta mjesečno, proglasio je Dubrovnik drugim od pet najpoznatijih odredišta za kružna putovanja na istočnom Mediteranu.

Na ovom web-portalu odabrano je pet najboljih cruise odredišta u članku pod naslovom Top-Rated Eastern Mediterranean Destinations http://bit.ly/2ciCR60. Riječ je o rangiranju odredišta za kružna putovanja „ Cruisers’ Choice Destination Awards“ koje se po prvi put u potpunosti temelji na povratnim informacijama putnika na kružnim putovanjima kroz proteklu godinu.

Još jedno je to priznanje gradu Dubrovniku koji će, prema najavama Lučke uprave Dubrovnik, ove godine zabilježiti 618 ticanja ili uplovljavanja 77 brodova sa ukupno 878.221 posjetitelja. Portal Cruise Critics koristi više od 5 milijuna članova mjesečno , stranica nudi više od 100 000 krstarenje, a na ovom portalu mogu se naći recenzije i informacije o više od 500 brodova na kružnim putovanjima i preko 300 luka pristajanja . Ova popularna stranica nudi informacije o specifičnim stilovima krstarenja, koja u svijetu postaju sve popularnija. Portal Cruise Critics pokrenut je 1995. Godine , a riječ je o tržišnoj marki kojom upravlja Trip Advisor, baziranoj u SAD-u.

Jelka Tepšić, voditeljica odjela za komunikacije, TZ grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)