Input your search keywords and press Enter.

Usprkos lošem vremenu uspješno je održan prvi Color run u Hrvatskoj.


Korčulani su posebno ponosni da su upravo oni bili domaćini ove hvale vrijedne manifestacije. Brojne mame i djeca te turisti rado su se odazvali i sudjelovali unatoc jako losem vremenu.

COLOR, RUN, SWIM AND FUN sportsko-turistički projekt za djecu – Grad Korčula, petak, 15. srpnja 2016.
Portal DJECA.HR organizirao je 15. srpnja 2016. COLOR, RUN, SWIM AND FUN jedinstveni sportsko-turistički projekt u gradu Korčuli.
Radi se o cjelodnevnom (10-22 h) kolažu aktivnosti koje oživljavaju i aktiviraju cijeli grad kroz sportske, kulturne i zabavne sadržaje te potiču interakciju djece i odraslih, turista i otočana.
U staroj gradskoj jezgri kraj plaže Spomenik održavao se Dječji dan koji uključuje edukativne i kreativne radionice za djecu (radionice izrade magneta i podmetača s morskim motivima i motivima Korčule, radionicu Street arta i dr.).

Središnji događaj projekta bila je DJEČJA PLIVAČKO-TRKAČKA UTRKA – AQUATLON u petak, s brojnim zanimljivim i vrijednim nagradama. Utrka je bila organizirana u 3 kategorije po dobi djece (6-16 g.), te podijeljene na djevojčice i dječake. Organizirala se i humanitarna utrka Roditelji djeci, za odrasle a prikupljena sredstva će se donirati udruzi po odabiru grada.

Dan je završio brojnim zabavnim sadržajima za djecu i odrasle uz ples Malih Mažoretkinja Korčule i Starih bala koje su izvodili djeca iz dječjeg vrtića Korčula, te zabavom s koncertom.

Edita Drušković

logo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.