Input your search keywords and press Enter.

“Coppelia” – baletna predstava večeras u teatru 

Kraj sezone u Kazalištu Marina Držića je blizu, a posljednje izvedbe će se pred publikom izvesti do kraja ovog tjedna! Točnije, na reperotaru igra “Coppelia” 14. & 18. lipnja, a također 17. lipnja na rasporedu je koncert “Puškin u glazbi i stihu”. Cijena ulaznica za sve događaje: 30kn. Rezervacije: tel. 321 088 / e-mail: kmd.blagajna@gmail.com

“Coppelia” je baletna predstava ostvarena u koprodukciji s baletnim odjelom Umjetničke škole Luke Sorkočevića. Koreografiju i režiju potpisuje autorski tim: Gousel Galioullina, Zrinka Japunčić, Doris Pavleković, Tea Prkačin & Alida Vuković. Na pozornici se izmjenjuje preko 70 plesača u čarobnoj izvedbi prema tekstu autora Lea Delibesa.

Hrvatsko Rusko Društvo “Umjetnost bez granica” u sklopu projekta ” Dubrovačke glazbene putešestvije organizira koncert “Puškin u glazbi i stihu”. Na programu su djela autora: P.I.Čajkovski, M.Glinka, N.Rimski – Korsakov, S.Rahmanjinov, R.Matz, A.Glazunov i drugih.

Na koncertu nastupaju:
ANASTAZIJA BELUKOVA – SOPRAN
VERA OBUKHOVA – VELIĆ – MEZZOSOPRAN
HELENA TOMAŠKOVIĆ – KLAVIR
ADRIAN IVIČEVIĆ – VIOLONČELO
IVAN KUŠELJ – TRUBLJA
PERO ŠKOBELJ – GITARA
MIREJ STANIĆ, ROMANO NIKOLIĆ – DRAMSKI UMJETNICI
ORSULA SOKO, DONATELLA IVULIĆ – PLES

One Comment

  • Jadranka napisao:

    Čestitke Umjetničkoj školi Luka Sorkočević, režiji, koreografiji i cijelom autorskom timu. Posebne čestitke Renati Skansi Sekulović – kostimografija, bez čije zlatne ruke i mašte ne bi išlo. Renata, samozatajna osoba, je do sada kreirala i sašila preko tisuću kostima; što za baletnu školu, što za ostale baletne grupe, što kazališnu družinu Kolarin i naravno za LINĐO!
    BRAVO!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.