Input your search keywords and press Enter.

City Games dolaze u Zaton

Popularne ljetne igre City Games, kojih se mnogi još sjećaju pod nekadašnjim nazivom Jadranske igre, ponovno stižu u Zaton i to 3. srpnja 2017.

“Dolazak u dubrovački kraj je uvijek poseban, jer znamo da nas čeka odlična atmosfera i natjecatelji spremni na zabavu, ali i dokazivanje, što onda garantira pravi spektakl za publiku. U Zatonu je jednostavno uvijek baš onako kako treba biti,” izjavio je autor projekta Miroslav Krzyk.

Igrače i ovaj put očekuje nadmetanje u modernim inačicama tradicionalnih igara poput spašavanja turistkinje, letećeg vaterpola i vodene košarke. Najbolji među njima nastavit će svoj put prema hrvatskom finalu u Viru. Ne propustite stoga ovu priliku, dođite podržati svoje favorite!

Natjecanje na rivi u Zatonu s početkom u 19:30 sati organiziraju Turistička zajednica grada Dubrovnika i agencija Adria events iz Rijeke, a ulaz za sve posjetitelje i navijače je besplatan.

Kao i svake godine do sad, City Games nude obilje pozitivne energije, adrenalina i zabave te priliku za druženje svim generacijama. Osmišljene da kroz zabavu i sport približe hrvatsko kulturno bogatstvo domaćim i inozemnim posjetiteljima, prerasle su u ozbiljan međunarodni projekt s ciljem povezivanja gradova i zemalja sudionica. U brojkama je to 12 zemalja, 2000 natjecatelja, 70 000 posjetitelja te 10 milijuna gledatelja putem TV ekrana.

 

Sandra Milovčević
Voditeljica Odjela za komunikacijske taktike
Turističke zajednice grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *