Input your search keywords and press Enter.

Čistoća: Cooltura odvajanja otpada

Prezentacija kampanje „Cooltura odvajanja otpada“ tvrtke Čistoća, utorak, 29.3. u 12 sati, Lazareti (V. lađa)

Iz Grada najavljuju slijedeće događanje:
u utorak, 29. ožujka u 12:00 sati u Lazaretim će se održati predstavljanje nove edukativne i informativne kampanje tvrtke Čistoća “COOLTURA ODVAJANJA OTPADA“
Na predstavljanju, koje će se održati u petoj lađi kompleksa Lazareta, govorit će:
– gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković;
– direktor Čistoće Dubrovnik d.o.o. Marko Iveković;
– dok će kreativnu kampanju odvajanja otpada pobliže predstaviti njen autor poznati dubrovački umjetnik, ilustrator i grafički dizajner Pero Mrnarević.
-„Kampanja podsjeća na potencijal svih nas ponaosob da budemo bolji, kulturniji, osvješteniji; da budemo na razini povijesnog nasljeđa, ili rječnikom mlađih, da budemo – COOL“, ističe autor kampanje koja nas duhovitim i vizualno atraktivnim oblikovanjem odbačenih predmeta potiče na pravilno i odvojeno odlaganje otpada.
Podsjetimo, u okviru kampanje „Cooltura odvajanja otpada“ tvrtka Čistoća je već započela uređenje javnih odlagališta postavljanjem vizualnih rješenja pojedinih vrsta otpada na zaštitne pregrade spremnika. Akcija je pokrenuta s temeljnim ciljem povećanja udjela odvojenog prikupljenog komunalnog otpada, odnosno smanjenja količine miješanog komunalnog otpada koji se odlaže na odlagalište.

grad dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.