Input your search keywords and press Enter.

Ciklus “Debata o svemu”

Tribina : Aktivizam mladih; Predavač/moderator : Hrvoje Kovač 

Najavljujemo predavanje uz javnu tribinu pod nazivom “Aktivizam mladih” ovaj petak, 12.08. u 17:00 h u ljetnom kinu Slavica, gdje će se nakon predstavljenih primjera dobre prakse, razgovarati o aktivizmu mladih u lokalnoj zajednici, o ulogama te načinima uključivanja mladih u procese razvoja zajednice i kreiranju politika za mlade, te na koji način povećati mobilnost mladih i vidljivost rada udruga, klubova ili  Savjeta mladih. Tribina je ujedno i prilika da se jedinice lokalne samouprave upoznaju s potrebama i problemima mladih te mogućnostima uključivanja mladih u djelovanje za dobrobit lokalne zajednice.
Gost predavač i moderator, Hrvoje Kovač odavno je poznat dubrovačkim aktivistima civilnog drušva a  njegovo iskustvo i predanost tematici također je prepoznato diljem Hrvatske.
Tribinu su organizirale udruge za mlade: Maro i Baro preko svog glavnog projekta “INFORMADUR – Informativni centar za mlade grada Dubrovnika”, Studentski katolički centar Dubrovnik – SKAC_Du i Udruga mladih Orlando, uz podršku Grada Dubrovnika. Ovom ljetnom manifestacijom podsjećaju na godišnji ciklus predavanja i radionica, javnih tribina te okruglih stolova, pod nazivom “Debata o svemu” kojima obrađuju različitu tematiku, te pitanja i probleme mladih.
Tribina je uvrštena u trodnevnu manifestaciju proslave Međunarodnog dana mladih, kao dio drugog dana programa, nakon kojeg od 20:00 h slijedi koncertni dio programa gdje će mladi dubrovački glazbenici imati priliku iskazati svoje talente kao i zabaviti se.
Ovim putem Vas pozivamo da svojim dolaskom i sudjelovanjem doprinesete kvaliteti održavanja ovog događaja.
Udruga mladih Orlando

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *