Input your search keywords and press Enter.

Budite dio projekta e-Dječja kartica – ”Mudrica”

Središnji državni ured za demografiju i mlade poziva sve zainteresirane gospodarske subjekte iz javnog i privatnog sektora da se kao partneri uključe u njihov novi projekt e-Dječja kartica – ”Mudrica”.

Sudjelovanje u partnerstvu podrazumijeva osiguravanje pogodnosti ili popusta za krajnje korisnike e-Dječje kartice – ”Mudrice”.

Kroz pogodnosti ili popuste na usluge ili proizvode za korisnike s djecom, kartica  ”Mudrica” omogućava poboljšanje obiteljskog standarda. Korisnici su svi roditelji (udomitelji i skrbnici) najmanje jednog djeteta do 18 godina života na području Republike Hrvatske te je usluga u potpunosti besplatna za korisnike.

Partneri koji se uključe mogu računati na veliki broj potencijalnih korisnika i stvaranje loyalty okruženja. Popis svih partnera bit će vidljiv putem aplikacije i posebno dizajnirane web stranice (https://www.e-djecjakartica.hr/), a vidljivost će dodatno biti osigurana kroz marketinšku kampanju.

Dječja kartica u formi je mobilne aplikacije, lako dostupna i jednostavna za korištenje, a postupak registracije povezan je sa sustavom e-Građani kako bi se osigurala točnost podataka.

Grad Dubrovnik, putem Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo prikupit će prijave zainteresiranih gospodarskih subjekata te listu dostaviti Središnjem državnom uredu za demografiju i mlade.

Zainteresirani se mogu javiti na mail: drustvenedj@dubrovnik.hr, do 06. kolovoza 2021.

Marijana Aksić Vitković
Glasnogovornica Grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)