Input your search keywords and press Enter.

Plesni studio 3V aktivno djeluje kao udruga te svake godine prikuplja velik broj djece i mladih te za njih organizira aktivnosti s ciljem podizanja plesne kulture, socijalizacije, prilike za osobni plesni razvoj pojedinca, kvalitetne provedbe slobodnog vremena, natjecanja te putovanja.

Važnost ove plesne skupine prepoznala je i vodeća hrvatska turistička kompanija Valamar Riviera u sklopu jednog od svojih devet krovnih programa društveno odgovornog poslovanja „Volimo sport“. Zahvaljujući donaciji članovi plesnog studija 3V dobiti su priliku za sudjelovanje u Pragu na International Prague Dance Open-u, natjecanju gdje su postigli izuzetne rezultate.

Kao poklon Gradu, članovi plesnog studija 3V će za Božić održati božićnu produkciju u kinu Sloboda, u subotu, 22. prosinca. u 10:30 sati. U predstavi će sudjelovati svi plesači, dok će ulaz za sve gledatelje, zahvaljujući Valamar Rivieri i dubrovačkim kinematografima, biti besplatan.

“Zahvaljujemo se na velikodušnoj donaciji, kao udruga koja svakodnevno radi sa djecom i mladima, financijska potpora nam je od iznimne važnosti.
Ovom donacijom Valamar Rivera nam je pomogla u ostvarenju ciljeva i rada plesnog studija. Pridonosite jačanju ovog sporta i motivaciji djece da kvalitetno upotpune svoje vrijeme. Želimo pokazati rad, napredak, motivaciju i talent koji se svakodnevno primjećuje kod plesača te im otvoriti put ka većem napretku. Naši rezultati pokazuju najbolje kolikom kvalitetom odišemo, a priliku za napretkom i predstavljanjem Dubrovnika u najboljem svjetlu, možemo velikim dijelom zahvaliti upravo Valamaru.

Donacija nam je uvelike pomogla u uspjehu predstave “Pandorina kutija” s kojom smo u Pragu na International Prague Dance Open-u postigli zapažene rezultate.
Osim odlaska na natjecanje donacija grupacije Valamar nam je također pomogla i u opremanju kluba”, izjavila je ovom prilikom Viktorija Miletić, predsjednica plesnog studija 3V.

Valja naglasiti da je Plesni Studio 3V i prije tri tjedna ostvario izvrsne rezultate na natjecanju u Splitu odakle su se u Grad vratili sa čak 13 osvojenih prvih mjesta, 4 druga mjesta te trofej za najbolji klub natjecanja među 1500 plesača koji su sudjelovali.

Odnosi s javnošću
Valamar Riviera d.d.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.