Input your search keywords and press Enter.

Za predstojeći Good Food Festival, koji će se ove godine održati šestu godinu zaredom u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika iz Ujedinjenog kraljevstva stiglo je vrhunsko priznanje. Poznati The Independent, jedan od najčitanijih britanskih online magazina, s čak 22 milijuna čitatelja online mjesečno, ove godine nominiran za najprestižniju britansku nagradu Travel Media Awards,uvrstio je dubrovački Good Food Festival među probrano društvo gurmanskih festivala u Europi, među kojima su se našli festivali u Francuskoj, Italiji, Španjolskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu.

Šesto izdanje Good Food Festivala koji se ove godine održava cijeli tjedan, od 14. do 20. listopada nudi brojne gastronomske poslastice, od tematskih večera, gastro radionica s vrhunskim chefovima, posebnih menua u restoranima, slatkih festivalskih ponuda u slastičarnama, vinokušnje u wine barovima, posebnim programima u Dubrovačkoj pivovari, gastro ture i degustacijski izleti u okolicu Dubrovnika te vrhunac cijelog festivala – Dubrovačku Trpezu, koja je najveća atrakcija i čiji cijeli prihod ide u humanitarne svrhe.

Turistička zajednica grada Dubrovnika je preko predstavništava Hrvatske turističke zajednice u inozemstvu pozvala desetakvrhunskih novinara koji će popratiti program Good Food Festivala. Radi se o medijima The Forbes Travel, USA Today, Vogue Poland, BBC Good Food magazin i web, BBC Radio i talijanski Miss Claire. Nakon ovogodišnjeg Good Food Festivala zasigurno slijedemedijske objave i promocija festivala u navedenim poznatim medijima.

Ovo veliko priznanje The Independenta potvrda je da je i kroz Good Food Festival, Dubrovnik postao prepoznat kao poželjna europska gastro destinacija.

Link za članak možete otvoriti ovdje:

https://www.independent.co.uk/travel/europe/europe-food-festivals-drink-autumn-truffle-seafood-france-italy-spain-a9107461.html

 

 

 

Turistička zajednica grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *