Input your search keywords and press Enter.

Božo Petrov: Nitko iz 
Mosta nije 
znao za 
sastanak Prgometa s Milanovićem

Nadam se da Prgomet ostaje uz ideju koja nas je sve okupila uz Most. To će moći, i on i drugi, pokazati u Saboru – poručio je Petrov.

– Nitko iz Mosta nije znao za Prgometov sastanak s Milanovićem! Rekao je da mora kratko otići kući, ali da će se uskoro pridružiti sastanku u Mostovu uredu – tvrdi to Božo Petrov, nakon što je Drago Prgomet, kada je isključen iz Nacionalnog vijeća Mosta, na svim televizijama izjavljivao kako njegov sastanak nije bio iza leđa ostalih, već da je Božo Petrov za njega znao.

– Soliranje i netransparentnost prema javnosti razlog je naše odluke – objašnjava Petrov. Most je na izbore izašao predstavljajući se kao grupa nestranačkih ljudi kojima je dosta politike kakva se već 25 godina vodi u Hrvatskoj, gdje se ključne odluke donose izvan očiju javnosti i u kojoj su pozicije i privatni interesi pojedinaca iznad interesa zajednice. Tvrdi i da nije istinita Prgometova izjava kako je Nacionalno vijeće Mosta donijelo odluku o njegovu isključivanju bez ikakvog razgovora s njim, bez prilike da objasni i ispriča svoju stranu priče.

– Čuo sam se s Dragom Prgometom, i to dok još nisam znao za sastanak, kad o tom nije rekao ništa – kaže Petrov. Razgovarali su telefonski i sutradan, odnosno u četvrtak oko 11 sati, upravo u vrijeme kada je Petrov davao intervju Večernjem listu. Sadržaj razgovora nije nam htio ispričati, ali razgovarali su 15-20 minuta, a tri sata nakon toga iz Mosta je stiglo priopćenje kako je Prgomet isključen iz Nacionalnog vijeća.

– Nadam se da Prgomet ostaje uz ideju koja nas je sve okupila uz Most. To će moći, i on i drugi, pokazati u Saboru – poručio je Petrov. Komentirao je i Prgometovu izjavu da će jedino njemu dati svoj glas za premijera Hrvatske. – To je njegovo osobno pravo – kaže Petrov.

Večernji list

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)