Input your search keywords and press Enter.

Božićna bajka Udruge Nazbilj obogaćena predstavom Kolarina

Radost za male i velike na Stradunu!

Turistička zajednica grada Dubrovnika i Udruga Nazbilj ponovo organiziraju najveseliji i najkreativniji Božićni program na Stradunu – Božićnu bajku, koja će opet razveseliti sve posjetitelje sljedeće nedjelje 20.prosinca, a Kazališna družina „Kolarin“ najmlađe će razveseliti prigodnom božićnom predstavom.

U nedjelju, 20.prosinca u 14:30 sati, Kazališna družina „Kolarin“ izvest će dječju predstavu „Božićni čarobni recept“ na pozornici ispred Katedrale, dok će u 15 sati Stradun zauzeti vilenjaci, labudovi, kočije, kućice, tramvaj, bundeve i još puno likova iz bajke u povorci koji će sačiniti četrdesetak članova udruge Nazbilj. Božićna bajka Udruge Nazbilj razveselit će najmlađe stanovnike Grada, ali i odrasle. Pjesma, ples i zabava zavladat će Gradom, a više od tisuću darova regalat će najmlađima Djed Mraz!

Božićna bajka dio je Dubrovačkog zimskog festivala, projekta koji je objedinio sve prigodne programe i donio nove sadržaje, a sve kako bi stanovnici Grada i gosti osjetili duh blagdana.

Odjel za komunikacijske taktike, TZ grada Dubrovnika

Božićna bajka 2015  - plakat

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)