Input your search keywords and press Enter.

Božić u mom mjestu

Udruga Mame Cavtat šalje nam pozivnicu za prvu međunarodnu Dječju božićnu izložbu u organizaciji Udruge Mame Cavtat i Muzeja i galerija Konavala.

Otvaranje izložbe upriličit će se 15.prosinca 2017 g. u Domu kulture u Cavtatu s početkom u 18:00 h.

Program na dan otvaranja se sastoji od nastupa mladih flautistica pod vodstvom mentorice profesorice Dive Kušelj i nastupom malih balarina Kulturno umjetničkog društva Čilipi.

Ovogodišnja tema izložbe “Božić u mom mjestu” teži cilju prikaza božićnih običaja u raznim sredinama lijepe naše i ostalih zemalja sudionica;Kanada,Italija,Bosna i Hercegovina ……
Sve iz najiskrenijih očiju – onih dječjih.

I tako kako smo započeli tako ćemo i zaokružiti cijelu našu priču na dan otvaranja izložbe : s djecom – djecom obučenom u predivne hrvatske narodne nošnje dok ponosno oživljavaju jaslice tijekom cijelog trajanja programa.

Radovi koji su pristigli iz cijele Hrvatske i šire nama kao organizatorima su već zauzeli posebno mjesto u srcu i već sa sigurnošću možemo tvrditi da će biti jako teško izdvojiti one najbolje.

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da uveličate otvaranje naše Izložbe te da zajednički pogledamo na koji način naši najmlađi vide i osjećaju “Božić u mom mjestu” .

Nazdravlje Vam!

Za Udrugu Mame:
Kristina Martinović


Udruga Mame Cavtat

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)