Input your search keywords and press Enter.

Bolt, vodeća europska platforma za pružanje usluge prijevoza na zahtjev, od četvrtka, 9. svibnja je dostupan u Dubrovniku te nudi korisnicima povoljne vožnje, a vozačima partnerima veću mogućnost zarade.

Bolt je ustrajan u svojoj misiji i želji da gradski prijevoz učini pristupačnijim, jednostavnijim i jeftinijim te istovremeno riješi probleme prijevoza i gradskih gužvi. Stoga je širenje poslovanja na obalu, gdje tijekom ljetnih mjeseci vladaju gužve, razumljiv potez.

Jednako kao i prilikom uspješnog lansiranja Bolta u Zagrebu, korisnici u Dubrovniku mogu očekivati popust od 50% na vožnje plaćene karticom. Procijenjena cijena usluge prijevoza za odabranu rutu vidljiva je prilikom naručivanja vožnje. U Dubrovniku je naknada za početak vožnje 11 kuna, vrijeme vožnje 65 lipa po minuti te cijena vožnje po kilometru 6,5 kuna.

Bolt je pošteniji prema vozačima partnerima te im naplaćuje 40 posto manje od konkurencije za korištenje platforme, donoseći tako uštede putnicima i vozačima. Na taj način Bolt stvara veliku mogućnost zarade za vozače te stvara održivu uslugu prijevoza koja je pristupačnija značajnom broju ljudi.

„Ponosni smo što možemo građanima, ali i turistima u Dubrovniku pružiti više mogućosti za poslovni razvoj i korištenje usluge prijevoza na zahtjev te na taj način olakšati i ubrzati kretanje gradom, osobito tijekom ljetne sezone. Uz Dubrovnik i Split planiramo nastaviti širenje poslovanja i na ostale gradove na hrvatskoj obali jer nam je cilj da što više Hrvata ima izbor povoljnijeg načina kretanja svojim gradom.“, poručio je Daniel Tutić, predstavnik tvrtke u Hrvatskoj.

Boltove usluge uključuju prijevoz na zahtjev, s autima i motorima, kao i uslugu dijeljenja električnih romobila te je u planu lansiranje usluga dostave hrane. Ova estonska tvrtka, nakon samo pet godina poslovanja, ima više od 25 milijuna korisnika u više od 30 zemalja te je postala vodeća tvrtka za pružanje usluge prijevoza na zahtjev.

Aplikacija Taxify je dostupna za sve iOS i Android uređaje.

 

 

 

 

Media Val

Agencija za komunikacijski menadžment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)